Diensten

Strictly Security BV is een professioneel beveiligingsbedrijf gevestigd in Zaandam. Het spreekt voor zich dat veiligheid in de breedste zin van het woord bij ons op de eerste plaats staat. Daarnaast vormen respect, heldere communicatie en op maat gesneden dienstverlening de basis voor al onze werkzaamheden.

Strictly Security BV in het kort:

  • Breed scala aan beveiligingsdiensten;
  • Verkeersregelaars en –begeleiders;
  • Camera installatie;
  • Persoonlijk gesprek om uw wensen en verwachtingen in kaart te brengen;
  • Landelijk actief;
  • Gediplomeerde medewerkers met ruime werkervaring;
  • SBB erkend leerbedrijf;
  • door het Ministerie van Justitie erkend onder nummer ND 2278.

Strictly Security BV biedt een groot scala aan diensten aan op het gebied van beveiliging.

Wilt u meer informatie en/of een gratis vrijblijvende offerte opvragen? Neem dan contact met ons op

Bouwbewaking

Veel bouwplaatsen hebben te maken met diefstal van bouwmaterialen en vernieling. Strictly Security BV biedt verschillende mogelijkheden om dit te voorkomen.

Evenementen

Strictly Security BV heeft zeer veel ervaring in beveiliging tijdens evenementen. Onze medewerkers treden preventief op en zijn in positieve zin duidelijk aanwezig.

Persoonsbeveiliging

Persoonsbeveiliging begint met het maken van een risicoanalyse, het inventariseren van eisen en wensen en het opstellen van een persoonlijk beveiligingsprogramma.

Horeca

Strictly Security BV heeft ruime ervaring in beveiliging van horecagelenheden. In overleg met u als eigenaar stellen we het deurbeleid vast, waar vervolgens door onze medewerkers invulling aan wordt gegeven.

Winkel surveillance

Onze winkelsurveillanten zijn servicegericht en beschikken over goed ontwikkelde sociale vaardigheden. Zij zorgen ervoor dat zowel klanten als medewerkers van uw bedrijf zich op hun gemak voelen.

Object beveiliging

Objectbeveiliging gaat verder dan beveiliging alleen. Strictly Security BV zorgt ervoor dat uw klanten, bezoekers en medewerkers op gastvrije en professionele wijze ontvangen worden.

Mobiele surveillance

Strictly Security BV kan de mobiele surveillance voor uw organisatie uitvoeren; dagelijks op vaste momenten of flexibel verspreid over de week.

Hotel beveiliging

Een specifiek onderdeel binnen de beveiliging is hotelbeveiliging. Strictly Security BV is thuis in deze tak van dienstverlening. Onze beveiligers beseffen dat zij het visitekaartje zijn van uw hotel.